Yhteystiedot

Tiina Väli-Mattila
Tuomolantie 10 B 33
26820 Rauma
Puh. 040-570 8665
é-mail: tiinavm@dnainternet.net

Vuoden 2012 tapahtumat!

 

marukavikotaria.jpg

 

ASTUTUSSUUNNITELMIA ALKUVUODELLE (tammikuu?) Wishdecoy Sonya Paris "Mizylle"! Mizy ja pentusuunnitelmat löytyvät osoitteesta: http://www.hummelholms.com/

 

Viikko 52

Mizy osallistui sunnuntaina 30.12.-12 Helsingissä kahteen agilitykisaan, josta molemmilta 0-tulokset sijoituksilla 15./50 ja 7./54. Hienoja sijoituksia melko tuoreelta 3-luokan parilta:-) Marin ja Mizyn menoa kyseisiltä radoilta (ja vähän muiltakin) voi käydä katsomassa osoitteessa: www.hummelholms.com -> Mizy -> Agility

Viikko 51

Tiistaina 18.12. sain mukavia uutisia Krisseltä. Wishdecoy Prisca Paris "Liia" oli saanut 2 pentua (1U+1N). Sulhona oli oman perheen uros Oorbellen Lex "Lex". Onnittelut kasvattajalle uusista Tuulikaislan kasvateista! 

Viikko 36

Lauantaina 8.9. Lieksan agilitykisoissa kisasivat Mari ja Pyry. He tekivät tänäänkin hienoa työtä, jonka seurauksena Pyrystä tuli FI AVA eli Suomen agilitvalio!!! Ensimmäiseltä agiradalta he saivat 0-tuloksen  sijoituksella 1!!! Toiselta agiradalta myös 0-tulos ja sijoitus 2!!! Kolmannelta eli hyppyradalta hylätty. Mahtavat Onnittelut Mari ja Pyry! Aivan loistavaa työtä koko ajan:-) Lauantaina kävi Helsingissä agilitykisoissa medi 2-luokassa myös Mari ja Mizy, mutta heille tällä kertaa 2 x hyl.

Viikko 35

Torstaina 30.8. lähdimme perheemme kera kohti Ruotsin Sandvikenia ja siellä tarkemmin Högbo Brukia(paitsi Lotta lähti mökille Kustaviin), jossa järjestettiin kolmena päivänä KV-näyttely ja joihin kaikkiin olin ilmoittanut Marun. Perjantaina, ensimmäisenä näyttelypäivänä Maru ERI1, SA, PN1, SERT, CACIB, ROP -> SE MVA eli Ruotsin muotovalio!!! Tuomarina Elena Ruskovaara(FI). Lauantaina, toisena näyttelypäivänä Maru VAL ERI1, SA, PN2, vara-CACIB. Tuomarina Annika Ulltveit-Moe(SE) ja sunnuntaina Maru VAL ERI2, SA, PN3. Tuomarina tällä kertaa Hans Rosenberg(SE). Olin siis tosi tyytyväinen matkamme näyttelyantiin:-) Muuten matka meni todella mukavasti, mutta perjantaina satoi ihan koko päivän (24h). Muut päivät olivat hieman parempia ilmojen suhteen:-) Kiitos vanhemmilleni, jotka ottivat Lotan hoitoon!

Lauantaina 1.9. Mari ja Mizy osallistuivat Helsingissä agilitykilpailuihin ja josta ensimmäiseltä 0-tulos, mutta lievästi yliaikaa, mutta silti sijoitus 1. ja toiselta radalta 5 vp. ja sijoitus 2.

Sunnuntaina Raumalla järjestettäviin agiliykilpailuihin osallistuivat Petteri ja Bitti sekä Mari ja Viivi. Petteri ja Bitti ensimmäiseltä, hyppyradalta 0-tulos ja sijoitus 7. ja toiselta, agilityradalta 5 vp. ja sijoitus 15. Nämä Rauman agilitykisat olivat samalla myös Satakunnan piiirimestaruuskisat ja jossa sijoituksen ratkaiseen molempien ratojen yhteistulos, jolla Petteri ja Bitti ylsivät sijalle 4. Mari ja Viivi osallistuivat vain hyppyradalle, josta heille hyl.

Perjantaina 1.9.2000 näki ensimmäinen Wishdecoy-pentue päivänvalon, joka oli Wishdecoy G... Claudia pentue ja joka täytti jo 12 vuotta, joten Onnittelut omalle koiralleni Kaville ja Raumalla myös asuvalle Sallylle. Rudyhan kerkesi poistumaan "rivistöstä" kesällä sairastuttuaan syöpään.

 

Viikko 33

Tänä viikonloppuna ovat agilityssä liidelleet medi 2-luokassa Mizy sekä medi 3-luokassa Bitti, Pyry sekä neljän vuoden tauon jälkeen Wishdecoy Prisca Nicole "Liia". Bitti ja Petteri liitelivät lauantaina 18.8. Lohjalla. Ensin oli agilityrata, josta sijoitus 2. pienellä +0,55 sek. yliajalla. Toinen rata olikin sitten hyppyrata, josta 5 pv. sekä sijoitus 2. Kolmas rata oli taas agilityrata, josta 0-tulos sekä sijoitus 1.!!! Sunnuntaina liitelivätkin sitten Pyry ja Mari Mikkelissä, joista kaksi ensimmäistä oli agilityrataa ja joista molemmista 0-tulos sekä sijoitus 2. ja 3. Kolmas rata oli hyppyrata, josta taas 0-tulos ja sijoitus 2. Onnittelut molemmille hienoja tuloksia ja sijoituksia tehneille koirakoille! Sunnuntaina Janakkalassa liitelivät myös Liia ja Krisse, joiden molemmat radat olivat agiratoja ja joista ensimmäisestä hylätty ja toisesta 0-tulos sijoituksella 4. Hieno aloitus heillä todella pitkän tauon jälkeen! Sunnuntaina kisailivat Helsingissä pari rataa myös Mizy ja Mari ja joilla on tavoitteena saada se viimeinen luva tänä syksynä, jotta he pääsisivät ennen mahdollista "mammalomaa" medi 3-luokkaan:-)

Viikko 27

Lauantaina 7.7.-12 osallistuin Marun kanssa Karjaan KV-näyttelyyn, josta kotiintuomisina oli ERI1, SA, PN1, cacib, ROP!

maruma09062012ailab.jpgItse Marun kanssa kehässä Riihimäellä 9.6.2012. Kuva Aila Murto.

Lauantaina osallistui myös Bitti ohjaajansa Petterin kanssa Vaasan agilitykisoihin, josta ensimmäiseltä radalta 5 vp. ja yliaikaa 3,28 eli tulos 8,28 sijoituksella 3. sekä toiselta radalta 0-tulos sijoituksella 4.

Viikko 26

In Memoriam

C.I.B & Pohj* & Fin & Se  & No Mva & Fin & Se* Jva 

Wishdecoy Giana Claudia "Rudy"

01.09.2000 - 26.06.2012

rudy26062012iso.jpg

Rudy 26.6.2012.

Keskiviikkona 13.6.-12 olin saanut Marja-Liisalta erittäin huonoja uutisia: Rudyllä oli todettu syöpä, joka oli lähettänyt jo muutaman etäpesäkkeen keuhkoihin. Kaksi viikkoa myöhemmin 26.6.2012 kävin hyvästelemässä Rudyn, koska Marja-Liisan mielestä Rudyn elämä ei ollut enää koiran arvoista elämää ja koska hän halusi säästää Rudyn pahenevilta kivuilta ja syövän mukanaan tuomilta fyysisiltä vaivoilta.

Kiitos Marja-Liisalle ja Jannelle, jotka antoivat Rudylle hyvän, harrastavan kodin ja kiitos, että sain vielä kerran nähdä Rudyn ja sain olla mukana loppuun asti. Osanottoni Rudyn perheelle:-(

Nyt Rudy saa muistoissamme juosta, kirmailla ja nauttia hajuista satumetsässä.

rudyed226062012pieni.jpgrudyed26062012pieni.jpgrudyvas26062012pieni.jpg

* ei ole haettu vahvistusta kyseisille valionarvoille.

Viikko 25

Wishdecoy N... Claudia -pentue (Kira + Nimko) tiistaina 19.6.-12 jo 10 vuotta!!! Onnittelut Vellulle, Mirolle, Fannylle, Frialle sekä Lotalle!

n-pentue_10v.jpg

Wishdecoy N... Claudia -pentue vajaa 10 vuotta sitten.

Kuvassa takana vasemmalta Fanny, Fria, Miro sekä edessä vasemmalta Fijtje, Lotta ja Vellu.

Viikko 24

Viikonloppuna 16.-17.6. järjestettiin Jyväskylässä agilityn SM-kilpailut ja johon osallistui Wishdecoy -kasvateista Viivi sekä veljekset Wishdecoy Phantom Nicole "Bitti" ja Wishdecoy Phoenix Nicole "Urho". Myös Pyry oli ilmoitettu kisoihin, mutta edellisviikolla tehty kurkun penslaus esti Pyryä kilpailemasta dopingsäännösten vuoksi. Lauantaina oli seurojen joukkuekilpailut (57 medijoukkuetta!), joista Urhon edustama HAU (Helsingin agilityurheilijat) menestyi hienosti tullen sijalle 2! Onnittelut medien SM-joukkuehopeasta Sannalle ja Urholle!!! Sunnuntaina olikin sitten yksilökilpailut, mutta sieltä ei tullut menestystä kyseisille koirille, mutta Viivin isä Lucky Nana's Berberis "Luka" voitti jo toistamiseen medien SM-kultaa! Mahtavat Onnittelut Samille ja Lukalle!

 urhosannasmjoukkue2_16062012.jpgurhosm2_16062012.jpg

Onnelliset medien SM-joukkue hopeamitallistit Sanna ja Urho! Kuva Peter Österlund.

Perjantaina 15.6.-12 Maru, Sava, Tupla ja Wishdecoy Sigrid Paris "Netta" osallistuivat Turun PetVetissä järjestettyyn joukkoterveystutkimuksiin. Kaikilla neljällä tytöllä oli silmät ok ja polvet 0-0 eli nekin olivat kaikilla kunnossa. Savalta ja Netalta kuvattiin myös lonkat, joten niiden tuloksia odotellaan vielä Kennelliitosta.

netta_15062012b.jpgWishdecoy Sigrid Paris "Netta".

Viikko 23

Lauantaina 9.6.-12 järjestettin Suomen kooikerhondje ry:n toinen erikoisnäyttely Riihimäellä, johon oli ilmoitettu 96 kooikeria, toisin ihan kaikki eivät olleet "pelipaikalla", mutta hyvä määrä kuitenkin. Näyttelyssä oli tuomaroimassa rodun kotimaasta hollantilaiset tuomarit: Lydia Erhart (urokset) sekä Diana Striegel (nartut). Omia kasvatteja näyttelyyn oli ilmoitettu 5, jotka kaikki olivat narttuja. Avoimessa luokassa Wishdecoy Safire Paris "Tupla" ERI sekä päivän menestyjä Wishdecoy Savanna Paris "Sava" ERI1, SA, PN1, sert, ROP!!! Valioluokassa olivat Wishdecoy Ruth Olivia "Maru" ERI sekä päivän toinen menestyjä Savan täyssisko Wishdecoy Sonya Paris "Mizy" ERI1, SA, PN2!!! Veteraaneihin osallistui Wishdecoy Geri Claudia "Sally" ERI. Sava voitti myös epävirallisen Paras pää -kilpailun. Mizy ja Sally pääsivät myös osallistumaan hienoilla, vapailla liikkeillään epäviralliseen parhaat liikkeet -kilpailuun, mutta voittoa ei siitä tällä kertaa. Kaiken kaikkiaan päivän saldo oli todella hieno kaikkien kasvattien saadessa ERI:n. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen:-) Onnittelut vielä kerran Marille ja Mizylle sekä SuperOnnittelut Pilville ja Savalle todella upeasti näyttelypäivästä ja siitä ensimmäisestä sertistä! 

sava_rop_09062012b.jpg

Kooikerhondje erikoisnäyttely 9.6.-12 Wishdecoy Savanna Paris "Sava" ROP!!!

mizymari__pn2_09062012.jpgsavapilvi_pn2_09062012.jpg

FI MVA Wishdecoy Sonya Paris "Mizy" PN2 sekä Wishdecoy Savanna Paris "Sava" PN1!

tupla_09062012.jpgmaruerkkari09062012ailab.jpg

Wishdecoy Safire Paris "Tupla" ERI sekä FI MVA Wishdecoy Ruth Olivia "Maru" ERI.

Tuplan kuva Suvi Tyynismaa ja Marun kuva Aila Murto.

sally_eri_09062012.jpg

 Melkein 12-vuotias veteraani Multi CH Wishdecoy Geri Claudia "Sally" ERI.

Tämän viikon maanantaina 4.6.-12 tuli myös Wishdecoy Olivia Nikitan "Viivin" omistajalta Marilta iloinen viesti: Tiedoksi vaan, että Viivi on nyt AGI-VALIO!!! UPEAA Mari ja Viivi!!! Mahtavat Onnittelut teille! Viivin saldo Rauman kisoista oli ensimmäiseltä radalta 5 vp. sijalla 3. sekä toiselta radalta 0 vp. sijalla 2. ja tämän kisan myötä Viivi sai myös sen "viimeisen" agilitysertin, joka oikeuttaa agilityvalion arvoon!

Viikko 21

Lauantaina ja sunnuntaina 26.-27.5. järjestettiin Joensuun näyttely, jonne oli ilmoitettu näytille Wishdecoy River Olivia "Pyry". Lauantain näyttely oli kaikkien rotujen näyttely ja jossa Pyry VAL ERI1, SA, PU1, VSP. Sunnuntain näyttely olikin sitten kansainvälinen ja josta Pyrylle VAL ERI1, SA, PU2, CACIB.

Samana viikonloppuna lauantaina järjestettiin myös Lohjalla Spanieliliiton II-näyttely ja johon osallistui Wishdecoy Geri Claudia "Sally" ja jossa Sally taas aivan upeasti VET ERI1, SA, PN1, ROP, ROP VET, BIS-VET1, BIS2!!! Sallyn sijoitukset tässä näyttelyssä olivat kyllä aivan mahtavat!!! Onhan Sally jo melkein 12-vuotias!!! Onnittelut Annelle ja Sally upeasta menestyksestä!

Viikko 19

Wishdecoy Rhett Olivia "Ringo" kävi perjantaina 11.5. eläinlääkärissä, jolloin samassa yhteydessä Ringolta kuvattiin lonkat ja joista Kennelliitolta myöhemmin lausunto A/A. Upeaa!

Viikko 18

Pöytyän ryhmänäyttely järjestettiin 6.5.-12 ja jonne osallistui Wishdecoy Geri Claudia "Sally" ja josta VET ERI1, SA, PN1, VSP, VET-ROP! Upeita tuloksia veteraanilta!