Yhteystiedot

Tiina Väli-Mattila
Tuomolantie 10 B 33
26820 Rauma
Puh. 040-570 8665
é-mail: tiinavm@dnainternet.net

Wishdecoy Olivia Nikita "Viivi"

viivi6vkoik.jpgviivi7vked.jpgviivi6vkvas.jpg

 

 

 

 

 

 

Viivin terveystutkimukset: 

vWD: ei kantaja (06/08) 

Silmät: ok = ei perinnöllisiä silmäsairauksia (08.01.2008)                                                            Polvet: 0/0                                                                                                                       Lonkat: A/B                                                                                                                 Koko: 36,5 cm

viivi2v10kkoik.jpgviivi2v10kked.jpgviivi2v10kkvas.jpg

 

 

 

 

 

 

Viivi on käynyt muutamissa näyttelyissä, joista on "irronnut" 2 sertiä, yksi varaserti sekä vara-cacib.

Viivin pääharrastus on agility, jossa Viivi kisaa medi 3-luokassa ohjaajanaan Mari Isotupa. Viivi kisasi pitkän aikaa 1-luokassa saaden usein virheen tai kaksi jostakin. Nopeutta kyllä löytyi, mutta kun virheistä päästiin, niin Viivi nousikin sitten nopeasti 2-luokasta 3-luokkaan. Viivin ja Marin aglitysaavutuksiin kuuluu elokuussa -08 Nuorten SM-kisoissa saatu hopea.

Viivi ja Mari harrastavat myös tokoa. Kisoissakin he ovat jo muutaman kerran käyneet. Paras tulos tähän asti on ollut ALO2 pisteillä 155,5. Viivi saavutuksiin kuuluu myös ALO-luokan spanielimestaruus 2007!

Viivi ja Mari ovat käyneet myös esittämässä koiratanssiesityksen vanhainkodissa kaverinsa ja hänen koiransa kanssa, mutta varsinaisissa koiratanssikilpailuissa he eivät ole käyneet. Viivi on tehnyt myös ns. terapiakoirantehtäviä vanhainkodissa.

Viivi käy myös metsästämässä syksyisin.

Viivin erityistaitoihin kuuluu sekä taputus että hymyily.

Viivi on alunperin ollut sijoituskoira, mutta helmikuussa 2009 saadut 5 pentua hollantilaisen Manusia's Dieselin kanssa (Wishdecoy R... Olivia -pentue) muutti omistussuhteen, joten nyt Viivin omistaa Mari Isotupa, Rauma. Perheeseen kuuluu Marin lisäksi äiti ja isä sekä Marin veli Juho. Perheeseen kuuluu myös Viiviä 3 vuotta vanhempi kiinanharjakoira Sini.

(Päivitetty 25.09.-08)